Şehrin birçok noktasında COVİD-19 virüs salgını tedbir çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi, bir yandan da sahipsiz hayvanlarda destek olmak amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Bartın ve İnkumu Tatil Beldesinde kurmuş oldukları hayvan beslenme noktalarını her gün kontrol ederek 60 kg. kedi, 60 kg. köpek maması bırakıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” COVİD-19 virüs salgınına karşı halkımızın evlerinde kalmalarını gerekmedikçe dışarıya çıkmamalarını istiyoruz. Bu süreçte sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlarımızın da aç kalabileceğini düşünerek bir çalışma gerçekleştirdik.  Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bartın ve İnkumu Tatil Beldemizde sahipsiz hayvanlarımız için beslenme noktaları oluşturdu. Ekiplerimiz sık sık bu noktaları kontrol ediyor ve 60 kg. kedi, 60 kg. köpek maması bırakıyor. Özellikle hayvansever vatandaşlarımızın bu konu ile ilgili dışarıya çıkmamalarını istiyoruz. Bartın Belediyesi olarak gereken çalışmaları yapıyor ve sahipsiz hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz” dedi.