Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine istinaden oto galericilere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen “Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri” konulu genelge çerçevesinde Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından oto galericilere yönelik gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Denetimlerde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç, Necmi Balık, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve zabıta personeli de hazır bulundu. Denetimlerle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “İçişleri Bakanlığımızın koronavirüs tedbirlerine ilişkin yayınladığı genelge kapsamında bugün kent merkezinde ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirdik. Oto galericilerimizin hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralına uyup uymadığını denetledik. Denetimlerimiz sırasında vatandaşlarımızla da selamlaşarak sohbet ettik. Bu zorlu salgın sürecini hep birlikte kurallara uyarsak atlatabiliriz. ‘Sağlık İçin Hepimiz için’ kurallara uyalım” dedi.