Belediye Başkanı Cemal Akın, Şadırvan Caddesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından araç yolunda yapılan bakım ve onarım çalışmalarını inceledi.

Çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören Şadırvan Caddesi’nin araç yolu Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından onarılıyor. Mahallelerde başlatılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Şadırvan Caddesi’nin araç yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha güzel yollara kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda da hasar gören yollarımızı sıcak asfalt, sathi kaplama ya da parke taşlarla yeniden düzenliyoruz. Son olarak ekipler Şadırvan Caddesi’nin araç yolunu  düzenlemek üzere çalışmalara başladılar. Yolu antik parke taşlarla düzenleyip vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlayacağız. Belediye olarak mahallelerimizin üst yapılarında hasarlı nokta bırakmamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz“ dedi.