Bartın Belediyesi Sanat Atölyeleri Resim Atölyesi Yaz Sergisi açılışı gerçekleştirildi. Sergi, Bartın Belediyesi Yalı Yaşam Merkezi’nde bulunan Bartın Belediyesi Sanat Galerisinde 1 hafta süre ile sanatseverlere ev sahipliği yapacak.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren resim Atölyesi, 8 aylık çalışmalarının “Resim Atölyesi Yaz Sergisi” ile taçlandırdı. Resim Eğitmeni Aysun Eskin nezaretinde 60 kursiyerin 125 eserinden oluşan sergisinin açılışı, sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.  Resim Eğitmeni Aysun Eskin, katkılarından dolayı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti. Açılış töreni sırasında kursiyerlere katılım belgeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyesi Semih Kaptan, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Çetin, TSO Başkanı Halil Balık, Bartın Belediyesi Sanat Atölyeleri Eğitmenleri Ahmet Güldür ve İbrahim Boz tarafından takdim edildi.