Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Bartın Belediyesi personeline Narko Rehber Modülü Eğitimi verildi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen eğitime daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Eğitimde, belediye çalışanlarına uyuşturucu maddenin zararları, bağımlılık konuları ve uyuşturucu ile mücadele de belediye personelinin destekleri konularında neler yapabilecekleri anlatıldı.

Bartın Belediyesi olarak gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu durumların yaşanmaması için kent merkezimizde karanlık nokta bırakmadık. Bunun için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bartın Valimiz başta olmak üzere ilimizin asayişini sağlayan güvenlik güçlerimizle ve ilgili kurumlarımızla birlikte istişareli şekilde önlemlerimizi almaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.