Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Galla Pazarının kurulduğu yöresel pazaryerinin çatısında biriken karlar temizlendi.

İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm birimlerimizle iş birliği içerisinde çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan tüm noktalarda üzerimize düşeni yapıyoruz. Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde çatılarda biriken vatandaşlarımız için tehlike oluşturan Pazar yerlerimizin çatılarındaki karları da temizledik. Bu kapsamda da yarın kurulacak olan yöresel pazaryerimizin çatısında biriken karları İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz temizledi. Yapılan bu çalışmayla sorun oluşmasının önüne geçmiş olduk. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.