Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Galla Pazarı gece saatlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

COVİD-19 virüs salgınına karşı ilk günden beri etkin bir mücadele sergileyen Bartın Belediyesi, toplu yaşam alanlarında dezenfekte uygulaması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Galla Pazarı, kurulmadan önce ve kapandıktan sonra dezenfekten maddelerle dezenfekte ediliyor.

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “ Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimiz. Halkımızın sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için Salı, Cuma ve pazar günleri kurulan pazaryerlerimizi bir gece önceden dezenfekte ediyoruz.  Pazarların kapanması ile aynı çalışmayı tekrar yapıyoruz.   vatandaşlarımızın ise sosyal mesafe, Maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz“  dedi.