Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan ve geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta olumsuz şartlarda faaliyetlerini sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze yeni hizmet binası ve bitki üretim serasının yer aldığı bir alan kazandırmıştık. Burada Bartın kent merkezinin park, bahçe ve refüjlerde kullanılan bitki ve çiçek ihtiyacının büyük çoğunluğunun üretimini gerçekleştiriyoruz. Teknik ekibimizin güzel çalışmaları ile çok sayıda çiçek ve bitkimizi sera ve açık alanlarda yetiştiriyor, şehrimizin çeşitli bölgelerine dikerek güzellik katıyoruz. Görevli personelimize işlerinde kolaylıklar dilerim” dedi.