Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam ve mahalle sakini Süleyman Demirbaş Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam mahalle sakinlerinin taleplerini Başkan Cemal Akın’a iletti. Ziyarette ayrıca Orduyeri Mahallesi’nde yapılacak olan Bartın Belediyesi çalışmaları konuşuldu.

Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada “ Halkımızın belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmasını arzu ediyoruz. Bu konuda da mahalle muhtarlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Bizlerin göremediği, eksikliği hissedilen çalışmalarının yapılabilmesi için birlikte hareket etmeliyiz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.