Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çaydüzü Mahallesi Tepe Sokak’ta oluşabilecek taşkınlara önlem almak amacıyla dere yatağında temizlik çalışması yapıldı.

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından olası su taşkınlarını önlemek amacıyla Çaydüzü Mahallesi Tepe Sokak’ta ki dere yatağında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın; “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir aylık süre zarfında Cumhuriyet Mahallesi Selbasan Sokak, Gölbucağı Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde olası su taşkınlarını önlemek amacıyla dere temizliği gerçekleştirdi. Son olarak da aynı çalışmalar Çaydüzü Mahallesinde yapılıyor. Zamanla dere yatağında oluşan ot ve atıklar temizleniyor. Bu çalışmalarla tedbirimizi almış oluyoruz. Olası su taşkınlarının önüne geçmiş oluyoruz” dedi.