EYBEY Medya Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

EYBEY Medya ve Yayıncılık Ltd. Şti. Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Yüksek Seçim Kurulu(YSK) kararının ardından Başkanlığı bir kez daha tescillenen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.
Başkan Akın’ı makamında ziyaret eden Oktay, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, “Nazik ziyaretlerinden dolayı EYBEY Medya Sahibi Mustafa Ahmet Oktay’a teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla olduğu gibi basın mensuplarımızla da uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz.” dedi.