Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Nuray Fındık için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 61. Yaşına giren Nuray Fındık’ın, ailesi ve dostları tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı. Doğum günü pastasını sevdikleriyle beraber kesmenin mutluluğunun yaşayan Nuray Fındık’ı tebrik eden Başkan Cemal Akın, yeni yaşının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak hediyesini takdim etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Gölbucağı Mahallesi Huzur Sitesi sakini Nuray Fındık Hanımefendinin 61. yaş gününü kutladık. Nuray Hanım’a sürpriz doğum günü partisi hazırlayarak bizleri de davet eden, Nuray Hanım’ın mutluluğuna bizi de ortak eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Nuran ve kızı Nuray Fındık’a sağlık ve huzur diliyorum” dedi.