Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihal Taner’i ziyaret etti.

Tuna Mahallesi Muhtarlık bürosunda gerçekleşen ziyarette Tuna Mahallesi’nde yapılacak olan Bartın Belediyesi çalışmaları konuşuldu.

Açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Mahalle muhtarlarımızla ya telefonla yada karşılıklı ziyaretlerimizle her zaman iletişim kurarak bilgi alışverişi ve istişare halinde oluyoruz. Böylelikle çalışmalarımıza bu çerçevede yön verip sorunlara etkili ve kalıcı çözümler getiriyoruz. Bu ziyaretimizde de Tuna Mahallesi Muhtarı Nihal Taner’ ile mahallenin ihtiyaçları ve çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Mahalle muhtarlarımızla her zaman irtibat halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.