Bartın Belediyesi kadına yönelik şiddet olaylarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Mutlu Evlilik ve Kadına Yönelik Şiddet” konulu seminer düzenledi.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen seminere Bartın Belediyesi bayan personeli katıldı. Seminerde Aile Danışmanı Alev Esmer ve Av. Nilgün Saban Mutlu Evlilik ve Kadına Yönelik Şiddet hakkında bilgiler verdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,“Bartın Belediyemizde görevli kadın personelimiz için düzenlediğimiz eğitim seminerinin amacına ulaşmasını umuyorum. Bizler için önemli olan ve her zaman başımızın tacı olan hanımefendilerin, konunun uzmanlarından aldıkları eğitim ile daha bilinçli olmalarına katkı sağlamak amacı ile düzenlediğimiz programa katılım sağlayan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.