Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Geriş Köyü Muhtarı Rıfkı Ceylan’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç de hazır bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Geriş Köyü Muhtarımız Sayın Rıfkı Ceylan belediyemizi ziyaret etti. Muhtarımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarımızın önerilerini dinledik. Tüm muhtarlarımızın çalışmalarımızla ilgili önerilerini dikkate alıyoruz. Bu öneriler ışığında çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımızın bize ilettikleri düşünceleri çok önemli. Nazik ziyareti ve hoşsohbeti için Muhtarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.