Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, köy ve mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Arıt Merkez Muhtarı Satı Uzun, Cöcü Köyü Muhtarı Selçuk Kızılçay, Yeniköy Muhtarı Yunus Ayaydın, İmamlar Köyü Muhtarı Yaşar Gün, Ören Köyü Muhtarı İbrahim Yabancı, Kumaçorak Köyü Muhtarı Recep Karatoprak, Çöpbey Köyü Muhtarı Muhammet Arslan, Darıören Köyü Muhtarı Halil Erdemir, Şahin Köyü Muhtarı Şenol Özdemir, Çakırdemirci Köyü Muhtarı Hasan Sinoplu, Söğütlü Köyü Muhtarı Bayram Gündoğdu ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Satı Arslan’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti. Gündeme dair konuların görüşüldüğü ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.

Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ediyorum

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Muhtarlarımızla sürekli görüşüyorum. Onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sık sık ziyaret etmeye çalışıyorum. Sağ olsunlar bugün belediyemizi ziyaret ettiler. Muhtarlarımızla gündeme dair konularda konuştuk. Tabii belediye çalışmalarımızla ilgili düşüncelerini de dinledim. Talep ve önerilerini ilettiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.