Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kemikzade Konağı’nda düzenlenen etkinlikte Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay, Aladağ Mahallesi Muhtarı Ali Gökcan, Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu’na sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Yeni yaşlarını kutlayan muhtarlar pastalarını Başkan Cemal Akın ile birlikte kestiler. Akın, muhtarlara sağlıklı huzurlu bir ömür temennisinde bulunarak çeşitli hediyeler takdim etti. Etkinliğin devamında Bartın Belediyesi çalışmaları ve mahallelerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişlerinde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Pandemi sürecinde yoğun şekilde fedakârca çalışan mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Bu dönemde doğum günleri olan Tuna Mahallesi Muhtarımız Nihan Taner, Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarımız Mehmet Ay, Aladağ Mahallesi Muhtarımız Ali Gökcan, Ağdacı Mahallesi Muhtarımız Hamit Kökoğlu’nun doğum gününü mahalle muhtarlarımızla birlikte kutladık. Muhtarlarımıza sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.