Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca, Orta Mahalle Muhtarı Atınç Günsal, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Satı Arslan, Kemerköprü Mahallesi Muhtarı Burhan Karayel ve Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makamında gerçekleşen ziyarette mahallelerde yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın,” Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyor, çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Ayrıca mahallerimizde eksikliği hissedilen çalışmalar hakkında muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda da belediyemizi ziyaret eden Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca, Orta Mahalle Muhtarı Atınç Günsal, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Satı Arslan, Kemerköprü Mahallesi Muhtarı Burhan Karayel ve Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu ile birlikte istişarelerde bulunduk. Değerli muhtarlarımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.