Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makamında gerçekleşen ziyarette Karaköy Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Ziyarette Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin’in talepleri dinleyen Başkan Cemal Akın gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın,” Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyor, çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Ayrıca mahallerimizde eksikliği hissedilen çalışmalar hakkında muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda da belediyemizi ziyaret eden Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin ile istişarelerde bulunduk. Değerli muhtarımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.