Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kaşbaşı Köyü Muhtarı Birol Doğan’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, nazik ziyareti için Muhtar Doğan’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık diledi. Kent merkezinde gerçekleştirilen belediye çalışmalarıyla ilgili de fikir alışverişinde bulunan Başkan Akın, Muhtar Doğan’ın önerilerini dinledi.

Muhtar Doğan, Başkan Akın’a Teşekkür Etti

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu ziyarette Muhtar Doğan ise Başkan Akın’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Muhtarlarımızla Sürekli İç İçeyiz

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Kaşbaşı Köyü Muhtarımız Sayın Birol Doğan belediyemizi ziyarete geldi. Sayın Muhtarımızla belediye çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Muhtarımızın görüş ve önerilerini dinledik. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.