Yeni yaşına girecek olan Alper Döner, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek Akın’ı doğum günü kutlamasına davet etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Alper Döner kendi hazırlamış olduğu davetiyeyi Başkan Cemal Akın’a verdi. Programının müsait olması durumunda doğum günü kutlamasına mutlaka katılacağını belirten Başkan Cemal Akın,  Alper Döner’e yeni yaşında mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Ziyaretime gelen Alper Döner kardeşimiz doğum günü kutlaması için hazırlamış olduğu davetiyeyi verdi. Nazik ziyareti ve daveti için genç kardeşimize teşekkür ediyor, ailesi ile birlikte mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum” dedi.