Bartın Akademik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avukat Sanem Çöme Taşdemir’in daveti üzerine ilimize gelen Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu rekortmen Milli Haltercimiz Halil Mutlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Mutlu’ya Bartın Belediyesi ziyaretinde Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir’e, Bartın Akademik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avukat Sanem Çöme Taşdemir’e, Kulüp Başkan Yardımcıları eşlik etti.  Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret samimi sohbet ortamında gerçekleşti. Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın, Milli Haltercimiz Halil Mutlu’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Kazandığı uluslararası başarılarla birçok kez milli gururumuz olan Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu rekortmen Milli Haltercimiz Halil Mutlu belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.