Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın misafiri Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın nazik ziyareti için Yılmaz’a teşekkür etti.

Ziyarette konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Eğitim ve öğretim en önemsediğimiz konular arasında. Sizlerin daha iyi hizmet sunabilmesi için üzerimize düşen bir görev olduğunda yapmaya hazırız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.