Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları ve gündeme ait konular konuşuldu.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Kamu Kurumlarımızla her zaman iş birliği içerinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ortaklaşa yaptığımız etkinliklerimizle her zaman faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu birlikteliğimizi gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle istişare ediyor, pekiştiriyoruz. Bartın’ımıza katkı sağlayacak olan her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer alıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi daha güzel ve başarılı hale getireceğiz” dedi.