Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Olağan Kongresi ile göreve yeniden seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi’yi makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Amasra İlçe Yönetimi de hazır bulundu. Amasra İlçe Kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Akın, görev alan herkese kolaylık diledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Sayın Gürkan Özengi ve Amasra İlçe Teşkilatı belediyemizi ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MHP Amasra İlçe kongresi sonrası yeniden Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanlığı görevine seçilen Sayın Özengi’yi ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.