Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra’da Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu açılış törenine katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ın Amasra ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosu açılışına katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Ulus İlçe Başkanı Muammer Çakır, Amasra İlçe Başkanı Bilgehan Doğanel, İl Yönetim Kurulu Üyelerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışı, yapılan konuşmalarının ve duaların ardından yapıldı.

Başkan Akın, açıklamasında “Amasra ilçemize hizmet sevdası ile aday olan Belediye Başkan Adayımız Asım Soydan, geçmişin eserlerini koruyan, tarihe değer veren, sanatla, kültürle, sporla ilçemizi sosyalleştiren, bir belediye başkanı olacaktır. Ben ve Aday olan arkadaşlarımızda Hakka hizmet, halka hizmet bilinci ile çıktık yola. Bu yolda bize destek veren, dualarını esirgemeyen ve de gönlü bizimle olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.