Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Belediye Meclis Üyeleri yemekte bir araya geldi.

Başkan Akın’la birlikte,  Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Arınan, Ahmet Kömeç ve Belediye Meclis üyeleri ile eşlerinin katıldığı Akşam yemeği, Bartın Belediyesi Gazhane Kültür Parkı’nda gerçekleşti.

Programda konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “ Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına düzenlediğimiz programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımız bizlere çok önemli görevler verdi. Allah nasip ederse 5 yıllık görev süremiz boyunca birlik ve beraberlik içinde hareket ederek halkımızın beklentilerine cevap vereceğiz” dedi.