Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İlimizi BAL Liginde temsil eden Bartınspor’un Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile karşılaştığı müsabakayı izledi.

Bartın Atatürk Stadyumunda oynan müsabakaya sporseverlere büyük ilgi gösterdi. Müsabakayı Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş’ta protokol tribününden izledi.  Zorlu mücadeleden temsilcimiz sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Müsabakanın ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bugün Keçiören Belediyesi Bağlumspor karşılaşmasında büyük bir mücadele örneği sergileyen temsilcimizi tebrik ediyorum. Önümüze ki hafta lider Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Takımıza inancımız sonsuz. Önümüzde ki haftada 3 puan alarak aradaki farkı kapatıp şampiyonluk için daha iddialı bir konuma geleceğimizi düşüyorum. Temsilcimize 3. Lig yolunda başarılar diliyorum “ dedi.