Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Mahalli İdareler Birliği 26 Kasım 2019 Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Toplantı Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu’nda Vali Sinan Güner başkanlığında  gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı 2020 Mali Yılı Birlik  Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin görüşülmesi ile devam etti. Kararnamenin onaylanmasının ardından gündemin son konusu olan “Geçici Hayvan Bakım Evi” projesi ile mevcut katı atık depolama alanı ile yeni yapılacak tesis alanında enerji üretilmesi konusunda hale şartları görüşüldü.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner başkanlığında Bartın Mahalli İdareler Birliği 26 Kasım 2019 Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Almış olduğumuz kararların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.