Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir’i, Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin’i ve Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu’nu makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Akın, mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Akın, yapılacak olan çalışmalarla ilgili de muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerle ilgili açıklamasında Akın; “Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Her zaman onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahallelerimizle ilgili talep ve önerilerini dinliyor, ona göre de yapacağımız çalışmalara yön veriyoruz. Son olarak ziyaretime gelen Esentepe Mahallesi Muhtarımız Sayın Şenol Özdemir, Karaköy Mahallesi Muhtarımız Sayın Burhan Pişkin ve Ağdacı Mahallesi Muhtarımız Sayın Hamit Kökoğlu ile de belediye çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.