Bartın Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler halk sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak çalışmalarını tarafından Kanlı Irmak Caddesi’nde sürdürdüler.

Belediye Başkanı Cemal Akın ilaçlama çalışmalarıyla ilgili açıklamasında vatandaşların sağlığı ve huzuru için görevlendirilen ekiplerin hazırlanan program doğrultusunda her gün ilaçlama yaptığını belirterek larva ilaçlamaları da yaparak haşerelerin çoğalmasını önlediklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Ekiplerimiz bahar mevsimi itibariyle henüz larva dönemindeyken ilaçlama yaparak sineklerin çoğalmasını önlüyor. Hazırlanan program doğrultusunda sırayla Bartın ve İnkumu tatil beldemizdeki her sokakta yaptığımız ilaçlama çalışmalarımızla vatandaşlarımızın sağlığını koruyup huzuru sağlamak için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.