Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç, Necmi Balık ve Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ile birlikte Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı ve CE Motor’s Oto Galeri Sahibi Engin Aslan’ı koronavirüs denetimi çerçevesinde ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, kurulması planlanan Oto Galericiler Sitesi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Belediye olarak her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyor taleplerini yerinde dinliyoruz. Bunun yanında kentte faaliyet gösteren tüm fabrika, şirket ve çeşitli işyerlerini de ziyaret edip iş adamı ve esnaflarımızla istişarelerde bulunuyor bu şekilde hizmetlerimizi toplumun geneline yayıyoruz. Bu kapsamda da bugün koronavirüs denetimi çerçevesinde oto galericileri denetlediğimiz sırada Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı ve CE Motor’s Oto Galeri Sahibi Engin Aslan’ı ziyaret ettik. Kurulması planlanan Oto Galericiler Sitesi ile ilgili bizimle bilgiler paylaştı. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.