Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ayhan Atmaca Beyaz Eşya- Mobilya Mağazası’nın açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi’nde ticaret hayatına başlayan Ayhan Atmacı’nın işletmeciliğini yaptığı Ayhan Atmaca Beyaz Eşya- Mobilya Mağazası’nın açılış törenine katıldı.  Törende konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “ ilimizde ticaret hayatına başlayan bir işletmenin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Ayhan Bey’e ve işletme çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından işletme sahibi Ayhan Atmaca’ya üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye eden Başkan Cemal Akın davetliler ile birlikte işletmenin açılış kurdelesini kesti. Açılış ardından işletmeyi gezerek ürünleri inceleyen Akın davetliler ile selamlaşarak sohbet etti.