Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Buyurman Başkan Cemal Akın’a 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için hazırlamış oldukları projeler ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belediye Başkan Adayımız Savaş Buyurman güzel beldemiz Kozcağız için çok güzel projeler hazırlamış. Halkımızın teveccüh göstermesi durumda çok güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kendisine 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde başarılar diliyor, nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.