Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makamında gerçekleşen ziyarette Köyortası Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Ziyarette Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca’nın talepleri dinleyen Başkan Cemal Akın gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın,” Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyor, çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Ayrıca mahallerimizde eksikliği hissedilen çalışmalar hakkında muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda da belediyemizi ziyaret eden Köyortası Mahallesi Muhtarımız Şermin Atmaca ile istişarelerde bulunduk. Değerli muhtarımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.