Tabanözü Köyü Muhtarı Özcan Nane ve Esenyurt Köyü Muhtarı Recai Çakın, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaretler samimi sohbet ortamında karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde gerçekleşti.

Belediye Başkanı Cemal Akın muhtarlara ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında kendilerine belediyeyi ilgilendiren konularda ve imkanlar ölçüsünde her zaman gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtip çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Başkan Akın yaptığı konuşmada “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Muhtarlarımız kendi bölgelerindeki sorunları en iyi bilen insanlardır. Bu bağlamda bizler muhtarlarımızla her zaman iletişim ve istişare halinde olmuşuzdur. İlişkilerimiz bundan sonrada aynı şekilde devam edecek. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.