Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gölbucağı Mahallesi’ne bağlı Eski Sokak’ta ve Kaynarca yolu üzerinde yabani ot temizliği gerçekleştirilirken, Demirciler Mahallesi’ne bağlı Aligama Sokak ile Güleyanı ve Fidanlık mevkiinde bulunan çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte edildi. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamasında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bir taraftan ot temizliği yaparken, bir taraftan da çöp konteynerlerinin temizliğini yapıyor. Son olarak Eski Sokak’ta ve Kaynarca yolu üzerinde yabani ot temizliği yapılırken, Aligama Sokak ile Güleyanı ve Fidanlık mevkiinde bulunan çöp konteynerleri yıkandı. Ot temizliğiyle kötü görüntü ortadan kaldırılırken, konteynerlerin yıkanmasıyla da kötü kokunun önüne geçilmiş oluyor. O nedenle bu çalışmalarımıza önem veriyoruz. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.