Kösem Sultan Sitesi Başkanı Tülay Bıçakçı ve site sakinleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette site sakinleri talep ettikleri çalışmaları Başkan Cemal Akın’ a iletirken Akın ise gerekli çalışmaları bir an önce başlatacaklarını söyledi.  Bartın Belediyesi çalışmalarının da konuşulduğu ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Görev sürem boyunca günün 24 saati telefonumu hiç kapatmadım kapım herkese açık oldu. Her mahalleye ve herkese hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet verdik. Tüm talepleri ve ihtiyaçları karşıladık. Bundan sonrada telefonum ve kapım her zaman açık olacak. Belediye olarak tüm imkânlarımızı halkımız için seferber etmeye ve mahallelerimize hizmet götürmeye devam edeceğiz. Başkan vekillerim, yardımcılarım, Meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımızla her zaman emrinize amade olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.