Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, S.S Bartın Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert’i ziyaret etti.

Ziyaretinde Başkan Cemal Akın’a 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan İbrahim Atama eşlik etti. Ziyarette S.S Bartın Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert Kooperatif çalışmaları hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi. Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “ Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz her noktada imkânlar ve kanunlar çerçevesinde gereken desteği vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda şoförlerle sohbet eden Başkan Cemal Akın, şoförlere kazasız belasız hayırlı çalışmalar ve kolaylık dileklerini iletti.

.