Bartın Belediyesi, salgın hastalık tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kızılar Bartın Şubesi ile Şiddet Önleme Merkezi (ŞÖNİM)’de dezenfekte çalışması yaptı. Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “ Salgın hastalıkla mücadele ve salgın hastalık tedbirleri kapsamında yürüttüğümüz dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine dair Kanun ile kanun kapsamında, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de kadınların bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM)’de dezenfeksiyon çalışması yaptı. Yine ihtiyaç sahiplerine, felaket yaşayan insanlara, kan ihtiyacı olanlara, çok hızlı ve etkili yardımda bulunabilmek için kurulmuş, savaşta ve barışta halkın kara gün dostu olan Kızılay’ın Bartın Şubesi’nde dezenfekte çalışması yapıldı. Emeği geçen personellerimize teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.