Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bahar mevsimi itibariyle başlattıkları yabani ot biçme ve temizleme çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor. Ekipler son olarak Kırtepe Mahallesi’nde Gavurtaşı Şelalesi ve yeşil alanlar ile Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı’nda çalışmalarını sürdürdüler.

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”
“Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü perdelemeleri açısından hem de görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sıkıntı oluşturduğu için düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz.  Ekiplerimiz son olarak Kırtepe Mahallesi’nde Gavurtaşı Şelalesi ve yeşil alanlar ile Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı’nda çalışmalarını sürdürdüler. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edecek“ dedi.