Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan, beraberinde Azası Çetin Asma ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, mahallede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Muhtar Seyhan’ın taleplerini dinleyen Akın, kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Mahalle muhtarlarımızla her zaman görüşüp, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Son olarak Kırtepe Mahallesi Muhtarı Sayın Münir Fazıl Seyhan ve Azası Sayın Çetin Asma ile görüştük. Muhtarımız Sayın Seyhan ve Azası Sayın Asma belediyemizi ziyaret etti. Sayın Muhtarımızla mahallemize gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Muhtarımıza ve Azasına nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.