Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan ve Azası Çetin Asma belediyemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan ve Azası Çetin Asma, Başkan Akın’a görevinin hayırlı olması ve başarı dileklerini iletiler. Belediye Başkanı Cemal Akın ise misafirlerine ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek halkın verilen hizmetleri takdir etmesi üzerine yeniden seçilerek en güzel şekilde hizmet vermeye devam etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Akın konuşmasında “Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Görev süremiz boyunca verdiğimiz hizmetlerden halkımızın memnun olması ve yeniden teveccüh göstererek bizleri bu noktaya getirmesi mutluluk verici bir durum. Çünkü biz sadece halkımıza hizmet vererek mutlu oluyoruz. Bundan sonrada gecemizi gündüzümüze katarak çalışıp en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.