Bartın Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan umumi tuvaletlerde dezenfekte çalışması yapıldı.

Bartın Belediyesi tarafından Covid – 19 virüsü nedeniyle yapılan tedbir ve önlem çalışmaları kapsamında kent merkezinde bulunan umumi tuvaletlerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini hala sürdüren covid – 19 virüsü nedeniyle tedbirlerimizi sürdürüyoruz. Bartın Belediyesi olarak Bartın Valiliği koordinesi ile üzerimize düşen tüm görevleri yerine getiriyoruz. Bu kapsamda kent merkezimizde bulunan umumi tuvaletlerimizde dezenfekte çalışması Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. Ülkemizin üzerinde bulunan virüs tehdidi son bulanan kadar yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.