Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile Kemerköprü Mahallesi 875. Sokak’ta yeniden düzenleme çalışması başlatıldı.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile Kemerköprü Mahallesi 875. Sokak’ta yeniden düzenleme çalışması başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “İMKB Okulu önünde bulunan yolda yapacağımız sıcak asfalt öncesinde 600 metre uzunluğundaki refüjde bitkisel düzenleme çalışması başlatmıştık. Çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu’ndan bilgiler aldım. Kentimizin en geniş birkaç yolundan biri olan genişliği 25 metrelik bu yol, bitkisel düzenlemeleri ve sıcak asfaltı ile bölgeye canlılık katacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.