Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Kemal Altıntel Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışması yapıyor.

Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Kemal Altıntel Sokak’ta oluşabilecek yaka seli ve taşkın riski önlemek amacıyla yağmursuyu hattı yapım çalışması başlattı.

Çalışma ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “Uzun süreli veya aniden bastıran şiddetli yağışlar sonrasında oluşabilecek yaka selleri ve taşkınlara karşı önceden tedbir almak için bu riski taşıyan tüm mahallerimizde geniş çaplı alt yapı çalışmaları yaparak önler alıyoruz. Bu kapsamda da Kemal Altıntel Sokak’ta1000’lik beton borular ile yağmur suyu hattı çalışması yapıyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile bu noktada yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş olacağız“ dedi.