Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Derekaraağaç bölgesinde meydana gelen orman yangınına müdahale çalışmalarında görev aldı.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Derekaraağaç bölgesinde meydana gelen orman yangınında Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmalarına katıldı. Yangına müdahale çalışmalarına destek veren Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması için büyük mücadele verdi.  Özverili çalışan itfaiye ekiplerine teşekkür eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “3 Eylül Perşembe günü saat 15.00 sıralarında Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Derekaraağaç bölgesinde orman yangını olduğunu öğrenir öğrenmez, Bartın Belediyesi itfaiye ekiplerinin destek ekip olarak gitmesi talimatını verdim. Ekiplerimiz yangın alanına ulaşır ulaşmaz gerekli desteği verdiler. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına karadan ve havadan müdahale edildi. Çam ağaçlarıyla kaplı bölgede başlayan yangının kontrol altına alınması saatlerce süren çalışmanın ardından gerçekleşti. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangının kontrol altına alınmasına destek veren itfaiye erlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.