Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinin farklı noktalarında devrilen ağaçları kaldırdı.

İlimiz şehir merkezinin çeşitli noktalarında, üzerlerinde biriken kar kütlelerinin etkisiyle 25 ağaç devrildi. Kent merkezinin farklı yerlerinde devrilen ağaçların yarattığı sıkıntıyı ortadan kaldırmak için çabalayan Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun çalışma neticesinde ağaçları kaldırdı. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Şehrimizde kar yağışı kartpostallık görüntüler oluştururken, karın ağırlığını taşıyamayan bazı ağaçlar devrildi. Şehir merkezimizde muhtelif yerlerde devrilen 25 ağacın kaldırılması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce hemen müdahale edildi” dedi.