Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Topçu Konağı Caddesi’nde ticaret yapan Gözlemeci Ulviye adlı işyeri sahibi Ulviye Erdem tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Ulviye Erdem’in işletmesinin bahçesinde düzenlenen ikram programında okunan duaların ardından aşure ikram edilirken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın belediye çalışmalarıyla ilgili talep ve önerileri de dinledi. Başkan Cemal Akın etkinlikte ayrıca  Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bakkallar ce Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan ve davetlilerle bir süre sohbet etti.

Başkan Akın yaptığı açıklamada ”Her fırsatta vatandaşlardan gelen davetlere iştirak ederek anlamlı günlerinizde yanınızda olmaya devam ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Kardeşlik dostluk bağlarımız daim olsun. ”dedi.