Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaköy Mahallesi 282. Sokak’ta 150 metre uzunluğunda 300’lük beton büzlerle kanalizasyon hattı oluşturuluyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun çalışma gerçekleştiriyorlar.  Geçtiğimiz gün Gecen Mahallesi Dellallar Sokak’ta bulunan kanalizasyon hattında bakım ve onarım çalışması yapılmıştı. Son olarak da Karaköy Mahallesi 282. Sokak’ta çalışma yapılıyor. 150 metre uzunluğunda 300’lük beton büzlerle kanalizasyon hattı oluşturuluyor. Burada çalışma yapılmasının amacı Karaköy Mahallemize yeni çok sayıda bina inşa edildi. Oluşabilecek yoğunluğu rahatlatmak için yeni bir hat daha çekiyoruz. Çalışmalar tamamlandığında olası bir yoğunlukta bu mahallemizde kanalizasyon anlamında bir sıkıntı yaşanmasının önüne geçilecek. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.